Praha.cz

 
Business zprávy
Jsou lepší plastová okna, nebo eurookna?
Úterý, 04. srpen 2015 07:15
Jsou lepší plastová okna, nebo eurookna?

Léto je ideální období pro realizaci rozsáhlejší rekonstrukce. Pokud si delší dobu pohráváte s myšlenkou na nová okna, nemarněte čas a pusťte se do toho. Ale co si počít v případě, že se stále nemůžete rozhodnout mezi plastovými a dřevěnými okny? Dřevo i plast mají své specifické vlastnosti a obecně nelze konstatovat, které řešení je nejlepší. Při výběru hrají roli individuální požadavky obyvatel a v neposlední řadě charakter bydlení.

Celý článek...
 
Zájemců o bydlení v Praze stále přibývá. Jaké druhy bydlení jsou nejvyhledávanější?
Pondělí, 03. srpen 2015 10:25
Zájemců o bydlení v Praze stále přibývá. Jaké druhy bydlení jsou nejvyhledávanější?

Bydlení v Praze se stává stále vyhledávanějším pojmem pro obyvatele celé republiky. Do Prahy se lidé stěhují nejčastěji kvůli zaměstnání, ale tento krok může být uskutečněn i z důvodu obliby velkoměstského stylu života. Ať už je důvod jakýkoliv, každoročně se počet nových pražanů zvyšuje. A nejedná se rozhodně o zanedbatelnou sumu, ale o několik procent nově příchozích. Jaké druhy bydlení nejčastěji vyhledávají noví obyvatelé hlavního města?

Celý článek...
 
Vybavte svou saunu infrazářiči a užívejte si výhod 2v1
Čtvrtek, 02. červenec 2015 08:48
Vybavte svou saunu infrazářiči a užívejte si výhod 2v1

Milujete saunování, ale manžel nesnáší vysoké teploty a dcera má astma? V takovém případě vám asi domácí sauna neprojde. Přesto existuje řešení, které uspokojí vás i zbytek rodiny.

Celý článek...
 
3. PRODEJNÍ OUTDOOROVÁ VÝSTAVA VÝROBKŮ JUREK V PRAZE
Čtvrtek, 02. červenec 2015 07:33
3. prodejní outdoorová výstava v Praze

Zveme vás na 3. prodejní výstavu stanů, spacáků a dalšího outdoorového vybavení JUREK konanou na Výstavišti v Praze 7 - Holešovicích, v Křižíkově pavilonu E - vedle Pyramidy ve dnech 17. 6. až 18. 7. 2015.

Celý článek...
 
Rezidence Vitkovka – klid a bezpečí v centru Prahy… Ale ještě něco navíc?
Pondělí, 15. červen 2015 08:31
Rezidence Vitkovka – klid a bezpečí v centru Prahy… Ale ještě něco navíc?

Dne 15. ledna 2015 byly zahájeny zemní práce na novém projektu bytového domu na Praze 3. Jedná se o dům se 78 bytovými jednotkami včetně ateliérů a komerčních prostor se dvěma poschodími podzemních garáží. Objekt bude ze zadní části napojen rampou na cyklostezku za domem a tím i na park Vítkov. Původní projekt musel být přepracován do moderní podoby, aby splňoval náročné požadavky na současné bydlení. Nechybí velká okna, prostorné terasy, výtahy ani balkony. Obrovská energie byla vložena do dispozic jednotlivých bytů. Zde byla a stále je věnována maximální pozornost praktičnosti a využitelnosti každého metru. Velkým hitem se ukázaly malometrážní byty a ateliery. V současné době jsou všechny vyprodány. Rezidence Vítkovka se řadí mezi moderní nové bytové domy, které charakterizují dnešní přetvářející se Žižkov. Tento dům bude ale výjimečný ještě něčím jiným!

Celý článek...
 
Výměna oken
Středa, 10. červen 2015 07:58
Výměna oken

Okna i dveře jsou svou plochou zásadním činitelem v zajištění komfortu tepla, dostatečného osvětlení i tlumení venkovního hluku každé místnosti. Podíl mají i na bezpečnosti domu. Současné technologie již nabízí velmi kvalitní a designově zajímavé produkty v přístupných cenách a ani výměny se není třeba obávat. I zde se rozhodně vyplatí spolehnout se na profesionální montážní firmu. Montáž oken sice probíhá relativně rychle, nicméně při neodborné manipulaci snadno dojde k poškození celku okna. Instalace musí probíhat s maximální přesností, i drobná odchylka by mohla v budoucnu výrazně narušit funkci oken, snižovala by tepelně izolační vlastnosti a vedla k pozdějšímu zatékání vody a k poškození i okolního prostoru.

Celý článek...
 


Strana 10 z 21